mercredi 5 septembre 2012

Nouvelle Carte (November 2012) - English Version


Entrées = 12 €

Foie Gras de Canard with fruits marmelade + 3 €

Poêlée Forestière (Season Wood Mushrooms) & Celery «Purée»

Beef Tongue, vinaigrette «Pot au feu»

Mackerel, rice noodles & Vegetables Salad with Nuöc Mam vinaigrette & Pea-Nuts

Small Pumpkin Soup, Bacon «Cappuccino»



Plats = 23 €

Cod-Fish & Jerusalem Artichokes

Scallops, Cabbage & Apples-Citronella Sauce + 8 €

Veal kidneys with «Griottes» Cherries, Mushrooms & Cream

Small Duck Magret, Parship & Tonka purée, pears tartare with teriyaki sauce

Pluma Iberico «Spanish Black Pig» with potatoes


Veal Sweetbreads, vegetables tagliatelles with red curry-coco cream + 8 €


Fromages du marché 9 €


Desserts = 9 €
Rhum Sponge Cake «Baba» with «crème anglaise» chantilly

Season Fruits Crumble (Warm Apple & Banana, «Creamy» Vanilla & Crumble)

Lemon Royal (creamy), sablé with Combawa ice cream

Pears, Chest-Nuts foam, Vanilla cream

Chocolate Cake (Moelleux), cardamome ice cream, pistachio cream



Entrée, Plat & Dessert = 38 €

Midi & Soir

Aucun commentaire:

Restaurant Je Thé...me - 4, rue d'alleray - 75015 - Paris - France
Tel : 01.48.42.48.30 - Fax : 01.48.42.70.66
Ouvert du Mardi au Samedi - Midi & Soir
© Roland Gourmet SARL

L'abus d'alcool est dangereux pour la santé.
Sachez consommer avec modération.